Particuliere markt

Particuliere markt

Particuliere markt

Per 1 januari 2023 niet meer werkzaam in de particuliere markt

Per 1 januari 2023 niet meer werkzaam in de particuliere markt

Wouda installatietechniek is sinds 1962 gevestigd in Dronten. In de afgelopen 60 jaar hebben wij kunnen rekenen op een groeiend bestand aan heel trouwe klanten. Dankzij deze vaste klanten zijn wij uitgegroeid tot een totaalinstallateur, waarin wij nagenoeg alles zijn gaan doen op het gebied van gebouw gebonden installaties.

De markt waarin wij werkzaam zijn is dynamisch en staat voor grote uitdagingen. De groeiende vraag naar verduurzaming van gebouwen en installaties lijkt niet te stoppen. Wij merken dat het door deze ontwikkelingen steeds lastiger wordt om alle ballen in de lucht te houden. Onze klanten verwachten een hoge kwaliteit van onze dienstverlening en juist die kwaliteit dreigt in het geding te komen.

Om onze dienstverlening te kunnen waarborgen zijn keuzes noodzakelijk. Een bijzonder lastigste keuze is geweest dat wij per 1 januari 2023 niet langer werkzaam zullen zijn in de particuliere markt en de focus zullen gaan leggen op onze zakelijke klanten. De enige uitzondering vormt de aanleg en het onderhouden van beveiligingsinstallaties. Dit kunnen wij zowel zakelijk als particulier verzorgen.

Dat wij een keus hebben moeten maken tussen onze klanten is niet eenvoudig. Wij leggen de lat echter hoog en de kwaliteit die van ons wordt verwacht, kunnen wij niet langer borgen als wij nu geen keuze zouden maken.

Wij bedanken iedereen hartelijk voor het gestelde vertrouwen in de afgelopen jaren.

Eind november is een mailing rond gegaan aan iedere particuliere klant die een onderhoudsabonnement bij ons heeft. Indien deze brief u niet heeft bereikt, verzoeken wij u vriendelijk dit kenbaar te maken per mail op administratie@wouda.nl