Onderwijs

Onderwijs

Duurzame energiesystemen

Wouda Duurzaam-Installeren

Veilig werken in een schoolgebouw

Wouda is actief in de marktsegmeten utiliteit, retail en industrie. Binnen deze marktsegmenten werken wij voor bedrijven, onderwijsinstellingen, woningbouwcorporaties, winkels en diverse overheden.

De techniek zorgt wij ervoor dat onderwijspersoneel en leerlingen veilig en comfortabel kunnen werken in een schoolgebouw.

Verse lucht in een schoolgebouw is van groot belang

Specialistische kennis van schoolgebouwen

Onze focus ligt op het verduurzamen van schoolgebouwen. Met name op het gebied van  terugdringen van energieverbruik en op het gebied van ventilatie.  Dit realiseren wij in nieuw te bouwen onderwijsinstellingen en in bestaande bouw en herontwikkeling.

Wij leveren maatwerk voor alle systemen en zijn het sterkst als we betrokken worden in het hele proces.

Voordat wij voor u aan de slag gaan, doen wij een gedegen onderzoek om voor u tot de meest optimale technische oplossing te komen. Met deze oplossing worden uw energiekosten lager, de luchtkwaliteit beter en de CO2 uitstoot wordt verminderd.

Bij bestaande bouw voeren wij eerst een energiescan uit. Met deze gegevens kunnen wij nieuwe technieken gericht in gaan zetten om comfortverbetering en een duurzame werkomgeving te realiseren. Door de juiste inzet van techniek en advies, realiseren wij een duurzame oplossing die de energiekosten naar beneden brengt en de luchtkwaliteit verbetert.

Wouda levert maatwerk voor alle systemen

Wij leveren maatwerk voor alle systemen en zijn het sterkst als we betrokken worden in het hele proces.

Advies aanvragen

Heeft u een vraag, advies of meer informatie nodig? Neem dan contact op met Gerrit Pleiter. Hij adviseert u graag op het gebied van specialistische projecten in het onderwijs.

Adviseur

Gerrit Pleiter
Telefoon: 0321-38 60 52
e-mail: bb@wouda.nl