Advies, ontwerp en engineering

Advies, ontwerp en engineering

Duurzame energiesystemen

Wouda Duurzaam-Installeren

Advies, ontwerp en engineering

Een advies op maat is onmisbaar bij het ontwikkelen van nieuwe ideeën. Voor een aanpassing of vernieuwing van technische installaties is dat niet anders. Wouda kan u ondersteunen in deze voorfase. Onze engineers lopen met u mee van idee naar definitief ontwerp en geven u gericht advies, waarbij u van ons technisch inzicht en advies op mag verwachten.

Werken bij Wouda | Service | Installatie | Onderhoud

Advies, ontwerp en engineering

Als het advies bekend is, komt de meest belangrijke fase die tot het definitieve ontwerp zal leiden. Het Wouda team vertaalt uw idee naar een passend technisch ontwerp voor uw installaties. Wij sturen daarbij op het bevorderen van de efficiëntie, het terugdringen van faalkosten en het optimaliseren van processen. Dat wij daarbij gebruik maken van duurzame oplossingen is vanzelfsprekend. Wouda maakt gebruik van diverse softwarepakketten met 3D visualisatie om uw installaties te ontwerpen.

Wij kunnen u helpen met de meest uiteenlopende oplossingen voor onder andere:

 • Verwarmingssystemen
 • Koeling systemen
 • Luchtbehandelingsinstallaties
 • Brandmeld- en ontruimingsinstallaties
 • Inbraakbeveiliging en camerasystemen
 • Noodverlichting
 • Licht- en kracht installaties
 • Geluidinstallaties
 • Loodgieterswerk
 • Mechatronica

Wilt u eens van gedachten wisselen en weten wat Wouda voor u kan betekenen?

Verwarmen kan op verschillende manieren. Wouda helpt u om de juiste wijze van verwarmen voor uw pand te kiezen, of het nou een hybride systeem, warmtepomp of elektrisch is. Met als uitgangspunt een lagere energierekening én een duurzame oplossing.

Wij bieden diverse oplossingen voor het koelen van uw ruimte. Bijvoorbeeld uw IT-, telecom- of serverruimte. Wouda zorgt voor een betrouwbare, efficiënte, continue en flexibele klimaatregeling.

Toegangscontrole, inbraakbeveiliging met een betrouwbaar beveiligingssysteem en camera’s voor de beveiliging van uw winkel, bedrijfspand of omgeving. Wouda helpt u de juiste apparatuur te kiezen, legt de apparatuur aan en stelt het voor u in.

Waar u ook geluid voor nodig heeft: muziek, toespraken, omroepinstallaties, vergader- of discussiesystemen, voor elk geluidsysteem geldt dat geluid zo duidelijk mogelijk moet worden overgebracht. En het moet betrouwbaar en makkelijk te bedienen zijn. Wij regelen het voor u.

In ieder gebouw waar geleefd en gewerkt wordt, moeten de voorwaarden aanwezig zijn om dit ook optimaal te kunnen doen. De juiste licht- en krachtinstallaties spelen hier een belangrijke rol in. Wouda kijkt samen met u naar de wensen en eisen en speelt graag een rol bij het ontwerpen van een licht- en krachtinstallatie voor uw organisatie.

Het aanleggen van waterleidingen, afvoersystemen en kranen. Maar ook de complete aanleg van een keuken voor uw bedrijfskantine en douche- en toiletvoorzieningen in uw bedrijfspand vallen onder loodgieterswerk. Wouda biedt kwaliteit en voert deze werkzaamheden met de grootst mogelijke deskundigheid uit.

Onze engineers lopen met u mee van idee naar definitief ontwerp

Onze engineers lopen met u mee van idee naar definitief ontwerp en geven u gericht advies, waarbij u van ons technisch inzicht en advies op mag verwachten.

Advies aanvragen

Heeft u een vraag, advies of meer informatie nodig? Neem dan contact op met Gerrit Pleiter. Hij is expert op het gebied van duurzaamheid en weet hoe installaties ingezet kunnen worden in een flexibele omgeving.

Adviseur

Gerrit Pleiter
Telefoon: 0321-38 60 52
e-mail: g.pleiter@wouda.nl

  Misschien vind u onderstaande artikelen ook interressant