Overheid

Overheid

Duurzame energiesystemen

Wouda Duurzaam-Installeren

Techniek zorgt voor comfort en veiligheid

Wouda is actief in de marktsegmenten utiliteit, retail en industrie. Binnen deze marktsegmenten werken wij voor bedrijven, onderwijsinstellingen, woningbouwcorporaties, winkels en diverse overheden.

Dankzij techniek zorgen wij ervoor dat onze opdrachtgevers en hun medewerkers veilig en comfortabel kunnen werken.

Overheid

Overheidsgebouwen moeten vaak flexibel ingezet kunnen worden. Wouda heeft de ervaring en kent de belangen die spelen bij de bouw of verbouw van een schoolgebouw, gemeentekantoor of een recreatiecomplex. Onze focus ligt op het duurzaam installeren of verduurzamen van deze gebouwen. Wij denken graag mee in het ontwerp, energiebesparende maatregelen en andere duurzame vraagstukken die bij de bouw of verbouw van een overheidsgebouw van toepassing zijn.

Voorafgaand aan uw nieuwbouw doen wij een gedegen onderzoek om voor u tot de meest optimale technische oplossing te komen die uw energiekosten kunnen drukken en de CO2 uitstoot verminderen.

Bij bestaande bouw voeren wij eerst een energiescan uit. Met deze gegevens kunnen wij nieuwe technieken gericht in gaan zetten om comfortverbetering en een duurzame werkomgeving te realiseren. Door de juiste inzet van techniek en advies, realiseren wij een duurzame oplossing die de energiekosten naar beneden brengt. Misschien kunt u zelfs energie neutraal gaan werken?

Wouda levert maatwerk voor alle systemen

Wij denken graag mee in het ontwerp, energiebesparende maatregelen en andere duurzame vraagstukken die voor overheidsgebouwen van toepassing zijn.

Advies aanvragen

Heeft u een vraag, advies of meer informatie nodig? Neem dan contact op met Gerrit Pleiter. Hij is expert op het gebied van duurzaamheid en weet hoe installaties ingezet kunnen worden in een flexibele omgeving.

Adviseur

Gerrit Pleiter
Telefoon: 0321-38 60 52
e-mail: g.pleiter@wouda.nl

    Misschien vind u onderstaande artikelen ook interressant