Technisch beheer

Beheer

Duurzame energiesystemen

Wouda - Dronten - Onderhoud

Groot onderhoud

Het team van Wouda zorgt ervoor dat uw installaties worden onderhouden, altijd operationeel zijn en comfort verhogend en duurzaam werken. Zowel onderhoud, beheer als exploitatie kunnen wij voor u verzorgen. Wij kunnen periodiek uw installaties onderhouden en zo comfortabel en efficiënt mogelijk inregelen, maar wij kunnen ook volledig, meerjarige onderhoudsplannen voor u opstellen, waarbij u vooraf de exploitatie van uw installaties kunt budgeteren.

Wij werken met contracten, waarbij flexibiliteit en de juiste tarieven leidend zijn.

Beheer, service en onderhoud van uw gebouw(en)

Onze ervaren engineers en monteurs zijn gericht op het verduurzamen van bedrijfsgebouwen. Het gaat daarbij vooral om energieverbruik terug te dringen en installaties te bouwen, waarmee u zelf (een deel van) uw energie opwerkt. Dit geldt zowel voor nieuwbouw als bestaande bouw. Wouda verzorgt en beheert de exploitatie van uw technische installaties.

Herbestemming van gebouwen is op dit moment een vraagstuk dat regelmatig voorkomt. Wouda wil u graag helpen bij het oplossen van dit vraagstuk en vervult graag een actieve rol in het meedenken van oplossingen.

Voorafgaand aan uw nieuwbouw doen wij een gedegen onderzoek om voor u tot de meest optimale technische oplossing te komen die uw energiekosten kunnen drukken en de CO2 uitstoot verminderen.

Met een integraal gebouw beheersysteem kunnen wij voor u grip en inzicht verzorgen op uw bedrijfshuishouding. Energiemonitoring is daarbij de belangrijkste data die wordt verzorgd.

Bij bestaande bouw voeren wij eerst een energiescan uit. Met deze gegevens kunnen wij nieuwe technieken gericht in gaan zetten om comfortverbetering en een duurzame werkomgeving realiseren. Door de juiste inzet van techniek en advies, realiseren wij een duurzame oplossing die de energiekosten naar beneden brengt. Of misschien kunt u wel energie neutraal gaan werken.

Herbestemming van gebouwen is op dit moment een vraagstuk dat regelmatig voorkomt. Wouda wil u graag helpen bij het oplossen van dit vraagstuk en vervult graag een actieve rol in het meedenken van oplossingen.

Advies aanvragen over Beheer

Heeft u een vraag, advies of meer informatie nodig? Neem dan contact op met Henri van Wolfswinkel. Als onze Adviseur en Contractmanager Groot Onderhoud kan hij u adviseren op het gebied van beheer, service en onderhoud van uw gebouw(en).

Adviseur

Henri van Wolfswinkel
Telefoon: 0321-38 60 77
e-mail: onderhoud@wouda.nl