Databekabeling

Databekabeling

Duurzame energiesystemen

Wouda - Dronten - Databekabeling

Bekabeling voor uw datanetwerk

Een van de belangrijkste voorwaarden in een gebouw is de netwerkinfrastructuur. Vaak is deze complex. Zonder infrastructuur is er ook geen datanetwerk.

Wouda verzorgt de complete databekabeling voor uw infrastructuur. De signalen worden daardoor op de juiste manier doorgegeven, zodat uw organisatie volop kan bewegen. Zowel online als offline.

Glasvezel, UTP kabel en connectoren

Vanuit onze discipline Elektrotechniek kunnen wij alle databekabeling verzorgen voor uw infrastuctuur. Wij ondersteunen u in koper- en glasvezelbekabeling en noodstroom voorzieningen. En natuurlijk kunt u bij ons terecht voor onderhoud en service.

Belangrijk is dat in het gebouw data- en communicatiestromen worden gebundeld en getransporteerd. De monteurs van Wouda zijn dan ook op de hoogte van CAT5E tot en met CAT 7 kabels (UTP), OM3, OM4 en Single-mode (glasvezel).

Bij het bepalen van de databekabeling voor uw infrastructuur wordt rekening gehouden met het energieverbuik en de warmtelast die apparaten kunnen opwekken. Doelstelling is dat deze zo laag mogelijk zijn.

Wouda Installatietechniek begeleidt u graag in uw keuze

De engineers en monteurs van Wouda Installatietechniek ontwerpen en installeren de volledige databekabeling voor uw netwerkinfrastructuur.

Advies aanvragen

Heeft u een vraag, advies of meer informatie nodig? Neem dan contact op met Gerrit Pleiter. Hij is expert op het gebied van duurzaamheid en weet hoe installaties ingezet kunnen worden in een flexibele omgeving.

Adviseur

Gerrit Pleiter
Telefoon: 0321-38 60 52
e-mail: g.pleiter@wouda.nl

    Misschien vind u onderstaande artikelen ook interressant