Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Wouda - Dronten - Zonnepanelen

Zonnepanelen oftewel PV installaties

Zonnepanelen installeren wij al vanaf 2000. Met onze ervaring en expertise kunnen wij prima uit de voeten op een schuin dak, plat dak, golfplaten dak of zelfs gevelbekleding. Zakelijk investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk door het hoge rendement, een verduurzaming van uw bedrijfsvoering (MVO) en er zijn fiscale voordelen mogelijk.

Voordat ons team een installatie gaat ontwerpen, onderzoeken wij eerst de bespaarmogelijkheden die u met uw huidige situatie kunt behalen. Daarna ontwerpen en realiseren wij uw installatie.

Zonnepanelen

Waarom kiezen voor zonnepanelen van Wouda?

Wouda heeft ruime ervaring in het ontwerpen en plaatsen van PV systemen. Zowel op kleinere oppervlakten als grote oppervlakten. Omdat wij in huis beschikken over de expertise van uw gehele installatie, kunnen wij de PV installatie plaatsen in uw bestaande situatie. Zo maken de zonnepanelen onderdeel uit van uw totale installatie.

De panelen die gegarandeerd worden geleverd, zijn van betrouwbare partners. Net zoals Wouda een betrouwbare partner is; wij hebben een historie van meer dan 80 jaar en zijn nog altijd een familiebedrijf. Wouda is een erkend installateur.

Wilt u eens van gedachten wisselen en weten wat Wouda voor u kan betekenen?

Zelf stroom opwekken voor je bedrijf is gunstig voor uw energierekening en draagt bij aan een beter mileu. Wouda helpt u vanaf het advies tot aan de installatie van de zonnepanelen.

Na de installatie van de zonnepanelen begint u gelijk met besparen. Wij kunnen uw panelen monitoren en zorgen voor een goede werking. U heeft er dus geen omkijken naar.

Als je meer energie opwekt dan je gebruikt, dan saldeert de energieleverancier dit op de jaarrekening. En als je in een jaar meer opwekt dan je verbruikt, dan krijg je een terugleververgoeding. Wouda houdt de veranderingen met betrekking tot salderen voor u in de gaten.

de engineers van Wouda Installatietechniek ontwerpen en installeren de volledige installatie voor u

Voordat ons team een installatie gaat ontwerpen, onderzoeken wij eerst de bespaarmogelijkheden die u met uw huidige situatie kunt behalen.

Advies aanvragen

Wilt u een berekening van uw voordelen of heeft u een vraag? Neem dan contact op met Ronnie de Vries. Hij is expert op het gebied van duurzaamheid en weet hoe installaties ingezet kunnen worden in een flexibele omgeving.

Adviseur

Ronnie de Vries
Telefoon: 0321-38 60 542
e-mail: r.devries@wouda.nl

    Misschien vind u onderstaande artikelen ook interressant