Loodgieterswerk

Wouda Installatietechniek loodgieterwerk

Loodgieterswerk

Duurzame energiesystemen

Wouda - Dronten - Loodgieterswerk

Veelzijdig en vakkundig loodgieterswerk

Loodgieterswerk is bijzonder veelzijdig. Waterleidingen, afvoersystemen, kranen, maar ook gastechniek valt onder loodgieterswerk. Denk hierbij aan de aanleg van toiletruimtes, professionele keukens, doucheruimtes voor sporthallen en sportscholen.

Goedwerkende technische installatie

Om uw technische installatie goed te laten werken, is het leidingwerk voor de aan- en afvoer van water en gas een belangrijk onderdeel. Wouda Installatietechniek verzorgt uw loodgietwerk en kan ook de aanleg en het onderhoud verzorgen van warm en koud water gas- en sanitaire installaties. Wij helpen u ook graag bij het uitvoeren van een inspectie op de staat van uw installatie en lossen eventuele gebreken op.

Wouda ontwerpt, realiseert en onderhoud werktuigbouwkundige koud- en warmwatersystemen, warmtepomp installaties, drinkwaterinstallaties, sanitairtechniek en riolering- en hemelwaterafvoer.

Wilt u met ons van gedachten wisselen over een mogelijke oplossing voor uw gebouw?

de engineers van Wouda Installatietechniek ontwerpen en installeren de volledige installatie voor u

Wij helpen u ook graag bij het uitvoeren van een inspectie op de staat van uw installatie en lossen eventuele gebreken op.

Advies aanvragen

Heeft u een vraag, advies of meer informatie nodig? Neem dan contact op met Roel Jansen. Hij is onze expert op het gebied van werktuigbouwkundige installaties en weet loodgieterswerk in te zetten op de meest optimale manier.

Adviseur
Gerrit Pleiter
Telefoon: 0321-38 60 52
e-mail: g.pleiter@wouda.nl

    Misschien vind u onderstaande artikelen ook interressant