Licht- en krachtinstallaties

Licht- en krachtinstallaties

Duurzame energiesystemen

Wouda - Dronten - Krachtinstallaties

optimale werkomgeving

Bewust en zuinig omgaan met onze leefomgeving. Dat is het doel dat Wouda nastreeft als zij voor een gebouw installatiewerk mag verrichten. Daar horen tevreden medewerkers en bezoekers bij. In een zo optimaal mogelijke omgeving.

In ieder gebouw waar wordt gewerkt, moeten de voorwaarden aanwezig zijn om dit ook optimaal te kunnen doen. Licht- en krachtinstallaties spelen hierin een belangrijke rol. Er moet gezorgd worden dat het gehele gebouw van stroom is voorzien. Via aansluitingen op de juiste plekken laat stroom de apparaten functioneren.

Wat kan Wouda voor u betekenen?

Bij het ontwerpen van uw licht- en krachtinstallaties letten de specialisten van Wouda op duurzaamheid en een fijn werkklimaat. Daaronder verstaan wij het terugbrengen van uw energierekening en het realiseren van zoveel mogelijk comfort voor u en uw medewerkers. Zodat u tevreden medewerkers heeft die graag bij u werken. Daarnaast levert een goed geïnstalleerde licht- en krachtinstallatie, afgestemd op uw wensen, een hogere veiligheid in uw gebouw op.

Intelligente technologie zorgt voor een comfortabele, veilige en energiezuinige werk- en leefomgeving. Door het inzetten van systemen op maat creëren we een optimale leef- en werkomgeving voor het gebouw.

Een centraal te bedienen systeem via pc, tablet of smartphone maakt het compleet. U kunt vanaf het centrale systeem alle functies in het gebouw bedienen: verwarming, verlichting, ventilatie, beeld- en geluidsinstallaties en communicatiesystemen.

Wilt u weten wat Wouda voor u kan betekenen?

  • Verlichting

  • PV Installaties

  • Audio en video

  • Draadloze netwerken

  • Etc.

Wouda Installatietechniek begeleidt u graag in uw keuze

Een licht- en krachtinstallatie in uw gebouw dat is afgestemd op uw wensen, zorgt voor een optimale leefomgeving en tevreden medewerkers en bezoekers.

Advies aanvragen

Heeft u een vraag, advies of meer informatie nodig? Neem dan contact op met Gerrit Pleiter. Hij is expert op het gebied van duurzaamheid en weet hoe installaties ingezet kunnen worden in een flexibele omgeving.

Adviseur

Telefoon: 0321-38 60 52
e-mail: g.pleiter@wouda.nl