Brandmeldinstallaties

Brandmeldinstallaties

Duurzame energiesystemen

Wouda - Dronten - Brandmeldinstallaties

Veilige brandmeldinstallaties

Veiligheid van uw medewerkers gaat boven alles.  Een goede brandpreventie helpt levens beschermen. Wij installeren en onderhouden (i.s.m. een branddetectiebedrijf) complete brandmeld- en ontruimingsinstallaties. Deze installaties voldoen aan alle eisen en certificeringen van verzekeraar, brandweer en uw gemeente.

Een goede brandpreventie helpt levens beschermen

Brandpreventie is belangrijk. Detectiesystemen zoals rookmelders en het alarmeren van de hulpdiensten door de meldkamer helpen hierbij. Zodat een mogelijke kleine brand niet veranderd in een grote brand.

Uw verzekeringsmaatschappij, de brandweer en uw gemeente stellen eisen en verplichtingen aan brandbeveiligings- en ontruimingsinstallaties. Indien gewenst voeren wij het gesprek met deze partijen met als uiteindelijk doel een duidelijk programma van eisen. Hierin staat beschreven waaraan de installaties moeten voldoen. Aan de hand van deze eisen en uw wensen, adviseren wij u bij de aanschaf van de juiste installatie in uw specifieke geval.

Brandpreventie
De veiligheid van uw werknemers en van u staat voorop. Wouda ontwerpt, installeert en onderhoud uw brandmeldinstallatie. Hierbij wordt altijd gekeken naar de actuele eisen en certificeringen, zodat uw installatie aan de eisen van de instanties voldoet. Zo weet u zeker dat uw brandpreventie 24 uur per dag op orde is.

Ontruimingsinstallatie
Bij een brandmeldinstallatie hoort tegenwoordig ook een ontruimingsinstallatie. Het kan noodzakelijk zijn dat medewerkers en bezoekers van uw pand bij een calamiteit snel en doeltreffende gealarmeerd en begeleid moeten worden. Ook als er geen sprake is van brand. Met één druk op de knop wordt dit systeem in werking gezet.

Heeft u vragen over een optimale brandbeveiliging binnen uw bedrijf? Wij komen graag lang voor een afspraak.

U bent zeker van de juiste brandbeveiliging in uw specifieke situatie.

Wouda is een erkend Branddetectiebedrijf. Zo weet u zeker dat uw installatie aan alle eisen van verzekeraar, brandweer en gemeente voldoet.

Uw brandmeld- en ontruimingsinstallatie is aangesloten op de meldkamer. Hierdoor ontstaat er 24/7 bereikbaarheid. Eventuele storingen of calamiteiten worden zo tijdig gesignaleerd en snel verholpen.

Wouda kan de gesprekken met gemeente, brandweer en verzekeraar voor u voeren, om zo het juiste programma van eisen op te stellen.

Aan de hand van het programma van eisen adviseren en ontwerpen wij een veilige brandmeldinstallatie en ontruimingsinstallatie  voor uw situatie. Vanzelfsprekend kunnen wij deze systemen installeren in uw bedrijf. Zowel in bestaande bouw als in nieuwbouw.

de engineers van Wouda Installatietechniek ontwerpen en installeren de volledige installatie voor u

Veiligheid van uw medewerkers gaat boven alles. Daarom voldoen onze brandmeld- en ontruimingsinstallaties aan alle eisen en certificeringen van verzekeraar, brandweer en gemeente.

Advies aanvragen

Heeft u een vraag, advies of meer informatie nodig? Neem dan contact op met Gerrit Pleiter. Als adviseur op het gebied van installaties kan hij u adviseren over het juiste systeem voor uw bedrijf.

Adviseur

Gerrit Pleiter
Telefoon: 0321-38 60 52
e-mail: g.pleiter@wouda.nl