Werkvoorbereider Installatietechniek

Dicht bij huis werken aan werktuigbouwkundige installaties. Direct een vast contract én regelmatig leuke feestjes met collega’s? Bij Wouda kan het. Met een klein, hecht team werken we in de regio Flevoland. Van advies en ontwerp tot en met realisering van nieuw-bouw en renovatie. Als werkvoorbereider installatietechniek streef jij naar een mate van vrijheid en zelf-standigheid in je functie. Je bent immers wel wat gewend. Uitdagende projecten waar je jouw organisatietalent kunt inzetten, daar droom je van! Spreekt het je aan? We vertellen je graag meer over onze mooie club.

Ronnie de Vries is Adviseur duurzame installaties bij Wouda:
Ik ben als monteur begonnen en werk al heel wat jaren bij Wouda! Wat voor mij belang-rijk is, zijn de leuke collega’s en de gezellige werksfeer. Daarnaast krijgen we veel ruim-te om ons te ontwikkelen binnen Wouda. Vanuit mijn passie als monteur voor duurzame installaties heb ik de mogelijkheid gekregen om adviseur duurzame installaties te wor-den. Een baan waarbij ik mijn technische kennis kan toepassen om de klant van het juis-te advies te voorzien. Voor mij de ideale combinatie.’

Vanuit Dronten bedienen we de zakelijke markt in Flevoland. Zowel de elektrotechnische- als de werktuigbouwkundige installatietechniek heeft onze aandacht. Daarbij ligt onze kracht in het aangaan van langdurige relaties met onze medewerkers en klanten. We geloven in duurzame inzetbaarheid van onze mensen. Daarom investeren we in ontwikkeling en scholing.

Wat ga je doen
Als werkvoorbereider installatietechniek stel je offertes op. Opdracht binnen? Dan contro-leer jij de werktekeningen. Je bewaakt meer- en minder werk en zorgt ook voor de af-handeling hiervan. In deze rol heb je echt een coördinerende functie. Met jouw doortas-tende aanpak verloopt de opdracht zo efficiënt mogelijk. Jou ontsnapt niets aan het oog! De levertijden van de materialen die je hebt besteld hou je nauwlettend in de gaten.

Naast het werk is er ook tijd voor ontspanning met collega’s. Onze personeelsvereniging organiseert regelmatig een leuke activiteit. Zo gaan we binnenkort met de kinderen en partners van onze medewerkers naar een pretpark. En we sluiten zomers het seizoen af met een bbq. Op vrijdagmiddag vinden we het gezellig om de week samen af te sluiten met een drankje op ons kantoor. Met een club van 50 mensen is de sfeer familiair. Ieder-een kent elkaar en helpt elkaar. Dat is het voordeel van een kleine organisatie.

Wat breng je mee

 • Je hebt enkele jaren ervaring binnen de installatietechniek.
 • Je bent in het bezit van het MBO 4 diploma ‘Werkvoorbereider Installaties W’ / ‘Aanko-mend Project Technicus Gebouwinstallaties’ (of gelijkwaardig), of je studeert hiervoor.
 • Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen en organisatorische capaciteiten.
 • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
 • Je bent flexibel, inventief, stressbestendig en hebt een gezond, commercieel inzicht.
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed, ook schriftelijk.

Wat krijg je ervoor terug

 • Een contract voor onbepaalde tijd. We geloven in duurzame relaties en gaan voor een langdurige samenwerking.
 • Een ‘welkomst bonus’ van totaal een maandsalaris
 • Een goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring tussen € 3.200,– en € 4.000,–
 • 25 vakantiedagen aangevuld met 13 adv dagen en 8% vakantiegeld.
 • Een zorgvuldige en uitgebreide inwerktijd zodat je ons goed leert kennen. En wij jou natuurlijk!
 • Fijne, betrokken collega’s waarmee je intensief samenwerkt.
 • Opleiding- of trainingsmogelijkheden om jou verder te bekwamen in je vak.
 • Een zelfstandige en verantwoordelijke functie waarin jij je kan ontwikkelen om door te groeien
 • Leuke activiteiten en feesten met collega’s waar af en toe partners en kinderen ook van mee mogen genieten
 • Een werkgever die niet alleen goed is voor jou en je collega’s, maar ook maatschappelijk betrokken is in de regio. Wouda sponsort sportclubs en lokale evenementen.

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan tijdens kantooruren contact op met Margon Lamers, tel.: 06 – 51 22 38 99. Of mail Margon.Lamers@jonglaan.nl

 


Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier

Werken bij Wouda Installatietechniek? Vul het sollicitatieformulier in en we bellen je binnen twee werkdagen om telefonisch kennis te maken.