Service en onderhoud

Service en onderhoud

Duurzame energiesystemen

Wouda - Dronten - Service & Onderhoud

Service en onderhoud

U moet er van op aan kunnen dat alles blijft werken zoals het behoort te werken. Daarom is regelmatig onderhoud nodig. Wij snappen dat u zich hier niet druk om wilt maken en dat hoeft ook niet.

Naast eenmalige onderhoudsklussen biedt Wouda complete onderhoudscontracten. Hiermee wordt een volledig plan gemaakt voor onderhoud van al uw systemen en installaties voor langere periode.

Maatwerk voor uw installaties

Ook op het gebied van service en onderhoud biedt Wouda maatwerk. Ieder gebouw is anders, dit ziet Wouda en wij zorgen dat alles blijft werken zoals het hoort. Op deze manier kunt u zich volledig richten op uw eigen werkzaamheden, Wouda neemt het onderhoud van uw installaties voor haar rekening.

Wouda onderhoudt onder andere onderstaande installaties:

  • Verwarmingssystemen
  • Koeling systemen
  • Luchtbehandelingsinstallaties
  • Brandmeld- en ontruimingsinstallaties
  • Inbraakbeveiliging
  • Noodverlichting

Wouda hanteert standaard voorrijkosten en een storingstarief, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Voor complete beheer projecten met bijbehorende onderhoudscontracten kunt u meer lezen op onze pagina Beheer.

Wilt u ook gebruik maken van onze onderhoudsservice of wilt u meer informatie?

U moet er van op aan kunnen dat alles blijft werken zoals het hoort te werken. Wij snappen dat u zich hier niet druk om wilt maken en dat hoeft ook niet.

Advies aanvragen over Onderhoud en Service

Heeft u naar aanleiding van wat u gelezen heeft een vraag of wilt u meer informatie? Wij komen graag met u in contact. Ook een persoonlijk gesprek is natuurlijk mogelijk. U kunt contact opnemen met onze onderhoudsafdeling via telefoon 0321 – 38 60 77. Of u vult het formulier op de website in, wij nemen dan contact op met u.

Service afdeling

Telefoon: 0321-38 60 77
e-mail: onderhoud@wouda.nl