Inspecties

Inspectie door Wouda Installatietechniek

Inspectie

Duurzame energiesystemen

Wouda Duurzaam-Installeren

Veiligheid van installaties

Heeft u een veilige werkomgeving conform wet- en regelgeving voor uw werknemers en uzelf? De wetgevende instanties en verzekeringsmaatschappijen vereisen regulier onderhoud en keuring van installaties. Conform de Nederlandse en Europese regelgeving die voor alle ondernemers in Nederland gelden.

Inspectie van een installatie door Wouda Installatietechniek

De veiligheid van uw werknemers is belangrijk

Als werkgever wilt u de zekerheid van een veilige (werk)omgeving voor uw werknemers, leveranciers, bezoekers en uzelf. Daarnaast vereisen wetgevende instanties en verzekeringsmaatschappijen regulier onderhoud en keuring van installaties conform de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving. De erkende keurmeesters van Wouda Installatietechniek zijn gecertificeerd en hebben ruime ervaring met het inspecteren en keuren van elektrische installaties en handgereedschappen.

Voldoet u aan de wettelijke verplichtingen en de eisen van uw verzekeraar?
Laat uw elektrische installaties en handgereedschappen op tijd inspecteren door de gecertificeerde en erkende keurmeesters van Wouda. Dan weet u zeker dat het goed zit.

Wij hebben de volgende erkenningen

  • Elektrische arbeidsmiddelen en gereedschap (NEN3140)
  • Elektrische installaties (NEN 3140 / NEN3840 / Scios Scope 8)
  • Brandrisico elektrische installaties (NTA8220 / NEN3140 / Scios Scope 10)
  • PV-installaties (Scios Scope 12)
  • Ladders, trappen en rolsteigers (NEN2484)

Onze erkende keurmeesters hebben ruime ervaring met het inspecteren en keuren van elektrische installaties en handgereedschappen.

Advies aanvragen over Inspecties

Wilt u weten of u aan de wettelijke verplichtingen en de eisen van uw verzekeraar voldoet? Of wilt u meer weten over veilige installaties? Neem dan contact op met Jos Braam. Hij coördineert al onze inspecties SCIOS Scope 8, 9, 10 en 12 en helpt u graag.

Adviseur

Jos Braam
Telefoon: 0321-38 60 66
e-mail: inspectie@wouda.nl

    Misschien vind u onderstaande artikelen ook interressant