Bedrijven

Bedrijven

Duurzame energiesystemen

Wouda Duurzaam-Installeren

Techniek zorgt voor comfort en veiligheid

Wouda is actief in de marktsegmenten utiliteit, retail en industrie. Binnen deze marktsegmenten werken wij voor bedrijven, onderwijsinstellingen, woningbouwcorporaties, winkels en diverse overheden.

Dankzij techniek zorgen wij ervoor dat onze opdrachtgevers en hun medewerkers veilig en comfortabel kunnen werken.

Techniek van Wouda zorgt voor comfort en veiligheid

Verduurzamen van bedrijfsgebouwen

Onze focus ligt op het verduurzamen van bedrijfsgebouwen. Wij hebben zeer ruime ervaring op het gebied van terugdringen van energieverbruik, zowel in nieuwbouw als in bestaande bouw en herontwikkeling.

Voorafgaand aan uw nieuwbouw doen wij een gedegen onderzoek, om tot de meest optimale technische oplossing te komen die uw energiekosten drukken en de CO2 uitstoot verminderen.

Bij bestaande bouw voeren wij eerst een energiescan uit. Met deze gegevens kunnen wij nieuwe technieken gericht in gaan zetten om comfortverbetering en een duurzame werkomgeving te realiseren. Door de juiste inzet van techniek en advies, realiseren wij de meest optimale oplossing die de energiekosten naar beneden brengt. Misschien kunt u zelfs energie-neutraal gaan werken.

Wouda levert maatwerk voor alle systemen

Dankzij techniek zorgen wij ervoor dat onze opdrachtgevers en hun medewerkers veilig en comfortabel kunnen werken.

Advies aanvragen

Heeft u een vraag, advies of meer informatie nodig? Neem dan contact op met Gerrit Pleiter. Hij is expert op het gebied van duurzaamheid en weet hoe installaties ingezet kunnen worden in een flexibele omgeving.

Adviseur

Gerrit Pleiter
Telefoon: 0321-38 60 52
e-mail: g.pleiter@wouda.nl

    Misschien vind u onderstaande artikelen ook interressant