Onderhoudsabonnementen

Onderhoudsabonnementen

Duurzame energiesystemen

Wouda - Dronten - Service & Onderhoud

Waarom onderhoud aan uw installatie?

Wouda Installatietechniek voert jaarlijks voor vele klanten het onderhoud aan CV ketels uit. En dat is niet voor niets; uw ketel gaat langer mee en u verhoogt uw veiligheid. Wij bieden verschillende abonnementen om dit onderhoud uit te voeren.

Wouda bestelauto

Welk abonnement past bij u?

Wilt u volledig ontzorgd worden, waarbij ook materiaalkosten zijn inbegrepen? Kiest dan voor het All-in abonnement. Bij het Service Plus abonnement hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten voor arbeidsloon en voorrijkosten. Wilt u alleen periodiek onderhoud aan uw toestel? Dan is het Onderhoud abonnement het meest geschikt.

Algemene Voorwaarden Service

Veiligheid

Jaarlijks onderhoud verhoogt de brandveiligheid van uw installatie. De brandweer raadt aan om uw CV jaarlijks te laten controleren door een ervaren CV monteur. Daarnaast wordt bij veel brandverzekeringen geëist dat het CV-toestel jaarlijks wordt geïnspecteerd en regelmatig wordt onderhouden.

Verminderde kans op storingen

Bij jaarlijks onderhoud kunnen problemen op tijd worden opgelost en kleine defecten worden gerepareerd voordat deze voor een storing zorgen. Hiermee voorkomt u dat uw verwarming op een onverwacht en ongunstig moment uitvalt.

Voorkomen van hoge reparatiekosten

Door jaarlijks onderhoud blijft uw installatie langer in een goede staat en zullen onderdelen langer meegaan. Kleine problemen worden tijdig opgelost en defecten kunnen tijdens een onderhoudsbeurt worden opgelost. Hiermee spaart u voorrijkosten en arbeidsloon dat u zou moeten betalen als u een monteur laat komen bij een storing.

Langere levensduur van uw installatie

Moderne CV-ketels zijn dag en nacht in de weer om u te voorzien van warmte en warm water. Bij jaarlijks onderhoud blijft uw CV of warm water installatie langer in een goede staat, dat de levensduur ten goede zal komen. Zo stelt u de aanschaf van een nieuwe CV-ketel, combi-ketel, geiser of boiler uit.

Hoger rendement

Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw installatie optimaal ingesteld. Dit verhoogt het rendement van uw CV-ketel. HR-ketels kunnen alleen hun hoge rendement halen als deze optimaal zijn ingesteld. Het juist instellen kan een rendementsverhoging van wel 25% of meer opleveren!

Geen onderhoud kan leiden tot ongewenste en gevaarlijke situaties, denk hierbij bijvoorbeeld aan koolmonoxidevergiftiging.

Advies aanvragen

Heeft u een vraag over onze onderhoudsabonnementen of wilt u advies over het beste abonnement voor uw persoonlijke situatie? Neem dan contact op met onze Serviceafdeling.

Serviceafdeling

Telefoon: 0321-38 60 60
e-mail: service@wouda.nl