Wouda Installatietechniek Verwarming

Verwarming

Duurzame energiesystemen

Wouda - Dronten - Verwarming

Een goede warmteverdeling

Voor elke werk- en leefomgeving is een aangename temperatuur belangrijk. Van bedrijven en scholen tot sporthallen en zorgcentra. Niet té warm en zeker niet te koud, daarom speelt warmteverdeling hier een belangrijke rol.

Gebruiksgemak staat voorop. Door gebruik te maken van slimme meters kan het systeem voor u de ideale warmteverdeling inrichten en wordt de meest optimale situatie bereikt.

Radiatoren, luchtverwarming, vloerverwarming?

Bij een goede warmteverdeling komen er verschillende dingen kijken. Natuurlijk wordt er naar een passende cv-ketel en/of warmtepomp gekeken. Een ander belangrijk aspect is het systeem dat de warmte gaat verspreiden door het gebouw. Aparte radiatoren of vloerverwarming? Of past luchtverwarming beter. Er kan ook stralingsverwarming ingezet worden. Er is veel mogelijk!

Graag denkt het team van Wouda met u mee over de verwarming van uw gebouw. Het verwarmen doen wij bij voorkeur op een zo duurzame manier mogelijk. Dit kan door het toepassen van een warmtepomp eventueel in combinatie met een aardwarmtesysteem. Alle energie die vrijkomt, kan worden benut voor verwarming, maar ook voor koeling.

Wilt u weten wat Wouda voor u kan betekenen?

Om energie te besparen kijken wij met u mee of de warmtevraag verminderd kan worden. Dit kan door goede isolatie, door warmte terug te winnen en gebruik te maken va passieve zonne-energie en interne warmtebronnen (verlichting, computers en mensen).

Een warmtepomp is de meest efficiënte opwekker voor een gebouw. Wij kijken graag mee of deze mogelijkheid geschikt is voor uw situatie.

Voor een aangenaam binnenklimaat is het van belang dat de hele installatie goed is ingeregeld. Wouda is totaalinstallateur en kan alle installaties voor u op elkaar afstemmen. Zodat u de meest optimale en energiezuinige oplossing heeft voor uw gebouw.

In de praktijk komt het vaak voor dat een installatie niet optimaal draait. Dit geeft hogere energiekosten, hogere onderhoudskosten en het heeft een negatief effect op het binnenklimaat. Wij kijken met u mee naar eventuele defecte componenten en afwijkingen van het gebouw en de tijden waarop de installatie in bedrijf is. Een goed monitoringssysteem geeft inzicht in deze afwijkingen.

de engineers van Wouda Installatietechniek ontwerpen en installeren de volledige installatie voor u

Gebruiksgemak staat voorop. Door gebruik te maken van slimme meters kan het systeem voor u de ideale warmteverdeling inrichten en wordt de meest optimale situatie bereikt.

Advies aanvragen

Heeft u een vraag, advies of meer informatie nodig? Neem dan contact op met Gerrit Pleiter. Hij weet als geen ander hoe deze installaties optimaal ingezet kunnen worden in elke omgeving.

Adviseur

Gerrit Pleiter
Telefoon: 0321-38 60 52
e-mail: gp@wouda.nl

    Misschien vind u onderstaande artikelen ook interressant