Luchtbehandeling

Wouda Installatietechniek verwarming

Luchtbehandeling

Duurzame energiesystemen

Wouda - Dronten - Luchtbehandeling

Luchtbehandeling voor een schone lucht

Klimaat en schone lucht in productiegebouwen en andere omgevingen waar mensen werken, is van essentieel belang. We werken niet alleen aan de temperatuur van de diverse ruimten, maar ook aan de kwaliteit van de lucht en de luchtvochtigheid. Daarnaast houden we rekening met uw wensen en eventuele individuele wensen van gebruikers.

Waar komt de energie vandaan?

De energie die nodig is voor een luchtbehandelingsinstallatie is ook een belangrijk onderdeel van het plan. Duurzame oplossingen staan wat Wouda betreft voorop. Niet alleen om uw energierekening naar beneden te krijgen, maar ook voor onze samenleving. De technieken voor duurzame oplossingen zijn talrijk en voor elk gebouw is een passende oplossing te vinden. Of het nou om nieuwbouw of bestaande bouw gaat.

Wouda ontwerpt, realiseert en onderhoudt werktuigbouwkundige installaties, luchtbehandelingssystemen, koud- en warmwatersystemen, warmtepompinstallaties, drinkwaterinstallaties, sanitairtechniek en riolering- en hemelwaterafvoer.

Wilt u met ons van gedachten wisselen over een mogelijke oplossing voor uw gebouw?

Er worden strenge eisen gesteld aan het luchtklimaat in bedrijfsgebouwen, scholen en overheidsgebouwen. Een gezond werkklimaat is voor iedereen die zich in het gebouw bevindt belangrijk. Bovendien verhoogt het de productiviteit van medewerkers en leerlingen.

Met een luchtbehandelingssysteem van Wouda, kunt u rekenen op een uitstekende luchtkwaliteit in uw gebouw.  Er zijn veel mogelijkheden en de systemen zijn breed inzetbaar.

Luchtbehandelingskasten met een grotere capaciteit dan 250m3/h moeten voldoen aan de Erp-verordening. Dit geldt zowel voor nieuwbouw als voor vervanging van een bestaande LBK en ventilatoren.

Wij werken aan de temperatuur, kwaliteit van de lucht en de luchtvochtigheid

We werken niet alleen aan de temperatuur van de diverse ruimten, maar ook aan de kwaliteit van de lucht en de luchtvochtigheid.

Advies aanvragen

Heeft u een vraag, advies of meer informatie nodig? Neem dan contact op met Gerrit Pleiter. Hij is weet hoe deze installaties optimaal ingezet kunnen worden in elke omgeving.

Adviseur

Gerrit Pleiter
Telefoon: 0321-38 60 52
e-mail: gp@wouda.nl

    Misschien vind u onderstaande artikelen ook interressant