Grote storing hoofdnet

Door de grote storing die het hoofdnet heeft getroffen, kan er schade zijn ontstaan aan uw installatie. Daardoor worden wij momenteel overspoeld met storingen en  zijn wij minder goed bereikbaar dan u van ons gewend bent. Wij verzoeken u om uw storing te melden op service@wouda.nl.

Wij behandelen uw storing op urgentie en volgorde van binnenkomst. Wij verwachten dit weekend alleen de uiterst urgente storingen in behandeling te kunnen nemen en vanaf maandag de overige storingen. Wij vragen daarvoor uw begrip.

Zelf kunt u een deel van uw eventuele storing verhelpen, door alle groepen uit te schakelen en één voor één in te schakelen. Daarmee kunt u ontdekken in welke groep de storing zit. Vervolgens kunt u de stekkers van alle apparatuur op die groep uit het stopcontact trekken en één voor één weer in het stopcontact steken, totdat er weer een storing op treedt. Daarmee heeft u ontdekt waar de storing in zit. Laat de stekker van dit toestel uit het stopcontact tot wij u verder kunnen helpen.