Projectleider elektrotechnische installaties

Dicht bij huis werken en de realisatie van mooie installaties begeleiden? Direct een vast contract én regelmatig leuke feestjes met collega’s? Bij Wouda kan het. Met een klein, hecht team werken we in de regio Flevoland. Van advies en ontwerp tot en met realisering van nieuwbouw en renovatie. Als ervaren projectleider elektrotechnische installaties streef jij naar de realisatie van hoogwaardige installaties. Je bent immers een vakman. Uitdagende projecten waar je jouw expertise kunt inzetten, daar droom je van! Spreekt het je aan? We vertellen je graag meer over onze mooie club.

Marcos Mari Mulder is leidinggevend monteur elektrotechniek bij Wouda.
“Waarom ik bij Wouda werk? Omdat we binnen de planning en het ontwerp zelf de details mogen bepalen. We regelen en organiseren vervolgens alles zelf op een klus. Die vrijheid krijg je niet overal. En we zitten meestal op een klus dicht bij huis, we hebben relatief weinig reistijd. De combinatie tussen vrije tijd en werk is daardoor goed te maken.”

Vanuit Dronten bedienen we de zakelijke markt in Flevoland. Zowel de elektrotechnische- als de werktuigbouwkundige installatietechniek heeft onze aandacht. Daarbij ligt onze kracht in het aangaan van langdurige relaties met onze medewerkers en klanten. We geloven in duurzame inzetbaarheid van onze mensen. Daarom investeren we in ontwikkeling en scholing.

 Wat ga je doen

Je werkt op de afdeling project realisatie van elektrotechnische gebouw gebonden installaties. Jij bent verantwoordelijk voor de aansturing van de monteurs en onderaannemers. In samenwerking met de werkvoorbereider en engineer draag je zorg voor een juiste uitvoering van diverse elektrotechnische projecten. Hierbij werk je ook samen met de projectleider werktuigbouwkundige installaties. Je bewaakt de budgetten, stemt de kosten en wensen af met de opdrachtgever.

Naast het werk is er ook tijd voor ontspanning met collega’s. Onze personeelsvereniging organiseert regelmatig een leuke activiteit. Op vrijdagmiddag vinden we het gezellig om de week samen af te sluiten met een drankje op ons kantoor. Met een club van 50 mensen is de sfeer familiair. Iedereen kent elkaar en helpt elkaar. Dat is het voordeel van een kleine organisatie.

Wat breng je mee

 • Je hebt een passende, afgeronde opleiding in de elektrotechnische installatietechniek.
 • Je beschikt over enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Je bent communicatief sterk, uiteraard beschik je over leidinggevende capaciteiten.
 • Je hebt een goed ontwikkeld, commercieel gevoel, waarmee je opdrachtgevers gelukkig maakt en daarbij het belang van het bedrijf bewaakt.

Wat krijg je ervoor terug

 • Een contract voor onbepaalde tijd. We geloven in duurzame relaties en gaan voor een langdurige samenwerking.
 • Een ‘welkomst bonus’ van totaal een maandsalaris
 • Een goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring tussen € 4.000 en € 5.000,–
 • 25 vakantiedagen aangevuld met 13 adv dagen en 8% vakantiegeld.
 • Een auto van de zaak.
 • Een zorgvuldige en uitgebreide inwerktijd zodat je ons goed leert kennen. En wij jou natuurlijk!
 • Fijne, betrokken collega’s waarmee je intensief samenwerkt.
 • Opleiding- of trainingsmogelijkheden om jou verder te bekwamen in je vak.
 • Een zelfstandige en verantwoordelijke functie waarin jij je kan ontwikkelen om door te groeien.
 • Leuke activiteiten en feesten met collega’s waar af en toe partners en kinderen ook van mee mogen genieten.
 • Een werkgever die niet alleen goed is voor jou en je collega’s, maar ook maatschappelijk betrokken is in de regio. Wouda sponsort sportclubs en lokale evenementen.

Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Margon Lamers, tel.: 06 – 51 22 38 99. Of mail Margon.Lamers@jonglaan.nl

 


Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier

Werken bij Wouda Installatietechniek? Vul het sollicitatieformulier in en we bellen je binnen twee werkdagen om telefonisch kennis te maken.