Duurzame energiesystemen

Duurzame energiesystemen

Duurzame energiesystemen

Wouda Duurzaam-Installeren

Een continu proces

Slimme toepassingen en een energiezuinige installatie, daar worden wij blij van. En we worden nog enthousiaster als de installatie een hoog rendement en een besparing op de energiekosten geeft.

Duurzame energiesystemen worden continu verder verbetert. Ze worden aangepast aan de veranderende omstandigheden. Innoveren is dan ook een continu proces dat altijd doorgaat. Het zal nooit stil vallen. Daarom werken wij samen met fabrikanten en toeleveranciers die ook graag innoveren. Wouda is aangesloten bij de landelijke organisatie Bespaarinstallateur. Samen met andere installateurs bundelen wij daarmee onze krachten en delen onze kennis. Omdat we alleen samen tot het hoogst haalbare resultaat voor u kunnen komen.

Duurzame energiesystemen

Wat kunt u van ons verwachten?

Wouda vindt dat de toekomst ligt in het verstandig omgaan met energie. Samen met onze opdrachtgevers kijken wij graag naar de wensen en eisen en spelen een rol bij het ontwerp van een installatie. Systemen die wij op maat creëren voor een optimale leef- en werkomgeving binnen de organisatie van de opdrachtgever.

Als totaal installateur geloven wij in innovatieve producten, slim engineeren en samenwerken met bedrijven en organisaties onderling, waarmee wij complete oplossingen realiseren die toegevoegde waarde geven aan uw organisatie.

De vragen die wij onszelf stellen: hoe kunnen wij het nog makkelijker maken voor de gebruiker? Hoe kunnen we het proces nog beter maken? Hoe kunnen we nog meer comfort voor u en uw medewerkers creëren? Met altijd als doel een duurzame oplossing te creëren die kostenbesparend werkt.

Ons team van enthousiaste en betrokken engineers en monteurs zetten zich elke dag in om het beste resultaat te behalen. Wij streven er naar om onze technieken te laten bijdragen aan uw succes.

Zon, wind en warmte zijn duurzame energiebronnen. Ze raken nooit op, veroorzaken geen luchtvervuiling en hebben zelf geen CO2-uitstoot.

De zon is een schone energiebron die nooit opraakt. Er bestaan zonnepanelen die met de zon meedraaien en holle spiegels die stoommachines aandrijven in Europa. Technici denken na over hoe woestijnen ingezet kunnen worden om zonne-energie op te wekken. Wouda houdt deze ontwikkelingen in de gaten, zodat we up-to-date zijn over de nieuwste technieken.

Groende windenergie stoot 50 keer minder CO2 uit dan ‘grijze’ stroom. De energie wordt opgewekt zonder het klimaat te belasten en zonder grondstoffen uit te putten. Bij het bouwen, onderhouden en afbreken van een turbine komt wel CO2 vrij. Na 3 tot 6 maanden draaien heeft een turbine die CO2-uitstoot al bespaard.

Uit het bodemwater kan warmte worden gehaald. Voor deze duurzame vorm van energie hoef je niet diep te boren. En het kan op grote en kleine schaal worden ingezet. Bodemwarmte is een milieuvriendelijk alternatief voor het verbanden van aardgas en steenkool.

Onze engineers lopen met u mee van idee naar definitief ontwerp

Slimme toepassingen met een verantwoorde en energiezuinige installatie, daar worden wij blij van. En we worden nog enthousiaster als de installatie een hoog rendement oplevert en een besparing op de energiekosten geeft.

Advies aanvragen

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek en een offerte aan bij Gerrit Pleiter. Hij is onze expert in duurzame oplossingen.

Adviseur

Gerrit Pleiter
Telefoon: 0321-38 60 52
e-mail: gp@wouda.nl

    Misschien vind u onderstaande artikelen ook interressant